Proširiti glas i #transparentno komunicirati projekate koji se podržavaju je jako bitno za svaku dobrotvornu organizaciju. Zbog toga je naša projekt menadžerka Gorana nedavno govorila u emisiji “Zdravo Nina” o radu Fondacije Novak Đoković, projektima koji se trenutno realizuju, strategiji koju ćemo razvijati u narednom periodu, kao i o transparentnosti, kao neophodnom segmentu rada dobrotvornih organizacija.
Zajedno sa Goranom, na ovu temu govorili su i predstavnica @unicefsrbija kao i predstavnica #tragfondacija. Uskoro više na ovu temu na našim online kanalima. - Novak Djokovic Foundation (@novakfoundation)

Novak Djokovic Foundation

Proširiti glas i #transparentno komunicirati projekate koji se podržavaju je jako bitno za svaku dobrotvornu organizaciju. Zbog toga je naša projekt menadžerka Gorana nedavno govorila u emisiji “Zdravo Nina” o radu Fondacije Novak Đoković, projektima koji se trenutno realizuju, strategiji koju ćemo razvijati u narednom periodu, kao i o transparentnosti, kao neophodnom segmentu rada dobrotvornih organizacija. Zajedno sa Goranom, na ovu temu govorili su i predstavnica @unicefsrbija kao i predstavnica #tragfondacija. Uskoro više na ovu temu na našim online kanalima.